Livrare gratuită în București pentru comenzi peste 200 RON și în restul țării pentru comenzi peste 300 RON.

Juve&Camps Cava Milesimé XAREL.LO 2017

139,00 RON
Cava  Milesimé Xarel·lo-ul Juve&Camps de la L’Olivera este făcut cu maximă grijă pentru a-și păstra caracterul mediteranean, textura sa rafinată și bogăția aromelor sale fantastice. Milesimé Xarel·lo este un vin cu învechire lungă care se odihnește în liniștea și întunericul pivnițelor noastre timp de 36 de luni și exprimă o plenitudine fructată care se îmbină cu note fine de învechire. Lărgimea, complexitatea și eleganța sa necesită cel mai mare respect pentru materia primă, motiv pentru care acest vin spumant nu poate fi decât brut nature, una dintre semnele noastre distinctive atunci când facem cuvée prestigioase.

L’Olivera este parcela din Sant Llorenç d’Hortons, o podgorie de 8,5 hectare, cu soluri adânci și nisipoase, bogate în materie organică. Este cel mai înalt terroir al nostru, situat între 170 și 200 de metri deasupra nivelului mării și orientat spre est, ca urmare a căruia primește soarele dimineții.

Milesimé Xarel·lo afișează o efervescență inepuizabilă cu bule minuscule. Aroma sa intensă, sugerând fructe albe și fenicul, ne duce înapoi în peisajul L’Olivera, cu dealurile și fermele sale, și un xarel·lo în toată splendoarea lui. Parfumul său sălbatic, proaspăt, este nuanțat cu note apetisante de brioșă proaspăt coaptă și atingeri delicate cremoase tipice unui proces de învechire îndelungat. Este un vin bogat, expresiv, suculent, cu un final lung, ca gustul unei reuniuni frumoase.
Stoc epuizat
Cod Produs: 00000337 Ai nevoie de ajutor? +40 745 122 345
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Țară Spania
Indicație geografică Cava D.O.
Producător Juve&Camps
Soiul de struguri 100% Xarel-lo
Culoare Alb
Nivelul de zahăr Brut
Alcool 12% 
An recoltă 2017
Cantitate 0.75l

Tara: Spania

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!